آشپزیتعبیر

مواد لازم برای آش جو برای ۴۰ نفر / فوت و فن تهیه آش جو خوشمزه

مواد لازم برای آش جو برای ۴۰ نفر شامل چیست

جو پوست کنده: ۱٫۵ کیلوگرم

حبوبات:

لوبیا چیتی: ۵۰۰ گرم

لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم

عدس: ۵۰۰ گرم

نخود: ۵۰۰ گرم

سبزی آش: ۵ کیلوگرم (شامل تره، جعفری، گشنیز، اسفناج، شوید)

پیاز: ۱ کیلوگرم

سیر: ۲ بوته بزرگ

گوشت: ۱٫۵ تا ۲ کیلوگرم (اختیاری – می توانید از گوشت گوسفندی یا گوساله استفاده کنید)

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم (برای تفت دادن پیاز و سیر)

نعنا خشک: به میزان لازم (برای تزئین)

کشک: به میزان لازم (برای سرو)

طرز تهیه آش جو برای ۲۰ نفر

خیساندن حبوبات: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. عدس را هم به مدت ۲-۳ ساعت خیس کنید. جو پرک را نیز به مدت ۱ ساعت خیس کنید.

پخت حبوبات: نخود و لوبیا را با مقداری آب بپزید تا نیم‌پز شوند. سپس عدس را اضافه کنید و بپزید تا همه حبوبات نرم شوند.

آماده‌سازی جو: جو پرک خیس خورده را با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

سرخ کردن پیاز: پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس زردچوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

اضافه کردن حبوبات و جو: حبوبات پخته شده و جو را به پیازداغ اضافه کنید.

اضافه کردن سبزی: سبزی آش خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید آش جا بیفتد و لعاب بیندازد.

اضافه کردن کشک: کشک را در کمی آب جوش حل کنید و به آش اضافه کنید. نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

تزیین و سرو: آش را با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک تزیین کنید و با نان سرو کنید.

data-sourcepos=”35:1-35:31″>فوت و فن آش جو برای ۲۰ نفر

استفاده از قابلمه بزرگ: برای تهیه آش جو برای ۲۰ نفر از قابلمه بزرگ استفاده کنید تا مواد به خوبی جا بیفتند و آش ته نگیرد.

پخت آرام: آش جو نیاز به پخت آرام و طولانی دارد تا جا بیفتد و لعاب بیندازد. پس صبور باشید و اجازه دهید آش به آرامی بپزد.

تنظیم غلظت: اگر آش خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی آب جوش اضافه کنید. اگر هم خیلی رقیق بود، اجازه دهید بیشتر بجوشد تا غلیظ شود.

استفاده از سبزی تازه: استفاده از سبزی تازه طعم و عطر آش را بهتر می‌کند.

نعناع داغ و پیاز داغ: نعناع داغ و پیاز داغ را فراموش نکنید! این دو طعم و عطر بی‌نظیری به آش می‌دهند.

نکته: این دستور پخت برای ۲۰ نفر است. اگر تعداد نفرات کمتر یا بیشتر است، می‌توانید مقدار مواد را متناسب با آن تغییر دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا