امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
عوارض جوانه کنجد
گفته می شود که جوانه ها به دلیل اینکه در محیط مرطوب رشد کرده ممکن است حاوی میکروب های
بیماری زا مانند سالمونلا باشد، بنابراین بهتر است نوزادان و کودکان تر مصرف آن اجتناب کنند.
سازمان غذا و داروی آمریکا معتقد است که زنان در دوران بارداری و شیردهی بهتر است از جوانه ها مصرف نکنند.
آشنایی با دیگر خواص جوانه کنجد
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوانه کنجد آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با جوانه کنجد
جوانه کنجد در مدت چند ساعت تهیه میشود و سرشار از پروتئین گیاهی و اسیدهای چرب ضروری است که بدن بشدت به آنها نیازمند است .
روی مادهای که به دشواری در مواد غذایی مصرف میشود به وفور در کنجد حتی در کنجد تفت داده شده موجود است.
دانههای کنجد را باید دور از نور در محیطی خشک و خنک نگهداری کرد.
برای تهیه جوانه کنجد دانههایی با پوست را در کاسه پرآب ریخته به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت خیسانده سپس آب ظرف را خالی کنید
اگر ریشههای سفید رنگ نمایان شدهاند نشانه جوانهزدن کنجد است. میتوان آنها را در همین زمان مصرف کرد
درغیراین صورت آنها را در ظرف قرار داده و با دستمال کاغذی مرطوب بپوشانید
پس از ۳۶ ساعت جوانه سفید رنگ کنجد رشد میکند.
هر روز بایستی آب اضافی کنجد را دور ریخته و آنها را مرطوب کنید .
خواص جوانه کنجد در طب سنتی
جوانه کنجد دارای طبع گرم و تر است و ۱۰۰ گرم جوانه کنجد دارای ۱۶۸ کالری می باشد.
سرشار از ویتامینهای ب۶، ب۹، E، آهن، منیزیم، کلسیم، فیبر، پتاسیم، فسفر، زینک و روی است.
کنجد به عنوان آنتیاکسیدان با رادیکالهای آزاد که باعث مشکلات قلبی عروقی و پیری زودرس میشوند مبارزه میکند.
دانههای کنجد منبعی از کلسیم به شمار میرود و کنجد با پوست و بخصوص جوانه زده منبع عالی از آهن است
و باعث اکسیژنرسانی بهتر به مولکولهای قرمز خون میشود.
روی مادهای که به دشواری در مواد غذایی مصرف میشود به وفور در کنجد حتی در کنجد تفت داده شده موجود است.
دانههای کنجد را باید دور از نور در محیطی خشک و خنک نگهداری کرد.
برای تهیه جوانه کنجد دانههایی با پوست را در کاسه پرآب ریخته به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت خیسانده سپس آب ظرف را خالی کنید
اگر ریشههای سفید رنگ نمایان شدهاند نشانه جوانهزدن کنجد است.
طرز تهیه جوانه کنجد
برای تهیه جوانه کنجد دانههایی با پوست را در کاسه پرآب ریخته به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت خیسانده سپس آب ظرف را خالی کنید
اگر ریشههای سفید رنگ نمایان شدهاند نشانه جوانهزدن کنجد است. میتوان آنها را در همین زمان مصرف کرد
درغیراین صورت آنها را در ظرف قرار داده و با دستمال کاغذی مرطوب بپوشانید
پس از ۳۶ ساعت جوانه سفید رنگ کنجد رشد میکند.
هر روز بایستی آب اضافی کنجد را دور ریخته و آنها را مرطوب کنید .
ارزش غذایی جوانه کنجد
جوانه کنجد دارای طبع گرم و تر است و ۱۰۰ گرم جوانه کنجد دارای ۱۶۸ کالری می باشد.
سرشار از ویتامینهای ب۶، ب۹، E، آهن، منیزیم، کلسیم، فیبر، پتاسیم، فسفر، زینک و روی است.
جوانه کنجد برای چاقی
خوردن جوانه کنجد به همراه شیر در وعده صبحانه باعث چاقی می شود.
جوانه کنجد برای پوست
جوانه کنجد به دلیل داشتن انواع ویتامنی های گروه B و همچنین ویتامین E
برای سلامت پوست و درمان بیماری های پوستی مفید است.
علت تلخی جوانه کنجد
در کل دانههای کنجد بخصوص اگر پوستگیری نشده باشد دارای رگههایی از تلخی است
و میزان تلخی براساس گونه دانه کنجد متغیر است و به مرغوبیت یا ناسالم بودن دانه ربطی ندارد.
بعد از تبدیل شدن کنجد به جوانه کنجد ممکن است این رگ تلخی باقی بماند.
مضرات جوانه گنجد
گفته می شود که جوانه ها به دلیل اینکه در محیط مرطوب رشد کرده ممکن است حاوی میکروب های
بیماری زا مانند سالمونلا باشد، بنابراین بهتر است نوزادان و کودکان تر مصرف آن اجتناب کنند.
سازمان غذا و داروی آمریکا معتقد است که زنان در دوران بارداری و شیردهی بهتر است از جوانه ها مصرف نکنند.