غذاهای ایرانی

طرز تهیه فیله ماهی/ چگونه کوفته ماهی خوشمزه درست کنیم؟

آموزش طرز تهیه کوفته ماهی با فیله ماهی

ماهی ارزش غذایی بالایی داشته و سرشار از امگا 3 می باشد. بدن ما هفته ای یک بار به ماهی نیاز دارد. ماهی برای پیشگیری از سکته قلبی و سلامت قلب بسیار مفید بوده و کلسترول خون را کاهش می دهد. حالا ما با این ماده غذایی بسیار سودمند و مغذی می خواهیم یک غذای بسیار خوشمزه درست  کنیم که بهتر است در ادامه با ما همراه باشید و از آن استفاده لازم را ببرید.

مواد موردنیاز

فیله ماهی (۱کیلو)آرد نان (۳قاشق غذاخوری)جعفری (۲ قاشق غذاخوری)تخم مرغ (۳عدد)پیاز (۲ عدد)رب گوجه فرنگی (۳قاشق غذاخوری)فلفل، نمک و زردچوبه (به مقدار لازم)آرد (به مقدار لازم)روغن (به مقدار لازم)

دستورالعمل تهیه کوفته ماهی

فیله ماهی را تکه کرده، پیاز را تکه کنید اما خرد نکنید. سپس به همراه آرد نان، جعفری، فلفل، زردچوبه و نمک چرخ کنید.تخم مرغ ها را به مواد چرخ شده تان اضافه کنید و به خوبی ورز دهید.حالا موادتان را به صورت گلوله گلوله در بیاورید و در آرد آغشته کنید سپس در مقداری مناسب روغن سرخ کنید.در یک قابلمه مناسب مقداری پیاز سرخ کنید و سپس رب تان را در آن تفت داده و سپس آب به آن اضافه کنید. حالا کوفته ها را در آن قرار دهید و نیم ساعت صبر کنید تا خوب جا بیفتد.به همین سادگی یه کوفته ماهی بسیار مقوی و مغذی آماده کردید. حالا می توانید نوش جان کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا