غذاهای ایرانی

طرز تهیه خورش آلو غذایی با خواص عالی و درمان کننده

طرز تهیه غذای خوشمزه خورش آلوگوشت گوسفند از خیلی از جهان از گوشت گوساله بهتر است و سریع هضم می شود. کوسفند خون تازه تولید می کند و بدن را تقویت می کند. پیاز خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب کشی دارد. گوجه فرنگی دشمن سرطان است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.

مواد لازم برای خورش آلو

    گوشت گوسفندی  ۵۰۰ گرم    آلو  ۱۵ عدد    پیاز سرخ شده  ۱ پیمانه    رب گوجه  ۱ قاشق غذاخوری    پیاز  ۱ عدد    نمک، فلفل   به میزان لازم    ادویه  به میزان لازم

سلامتی خورش آلو:

آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است. آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند و گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه جات طبعی گرم دارند.

طرز تهیه خورش الو:

1.    آلو را از قبل بگذارید خیس بخورد.گوشت و پیاز را در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب رویش بریزید تا بپزد.2.    بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه و نمک و فلفل و ادویه را هم بریزید و آلوها را نیز اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.3.    پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا