طرز تهیه غذای خوشمزه خورش آلوگوشت گوسفند از خیلی از جهان از گوشت گوساله بهتر است و سریع هضم می شود. کوسفند خون تازه تولید می کند و بدن را تقویت می کند. پیاز خاصیت ضدعفونی کننده و میکروب کشی دارد. گوجه فرنگی دشمن سرطان است. طبیعی ترین، بهترین، و بی خطرترین راه معالجه یبوست و بواسیر، استفاده از اشکال مختلف آلو و آلوی خشک است که باید آن را به شکل پخته یا خیس کرده مصرف کنند.
مواد لازم برای خورش آلو
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم آلو ۱۵ عدد پیاز سرخ شده ۱ پیمانه رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد نمک، فلفل به میزان لازم ادویه به میزان لازم
سلامتی خورش آلو:
آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است. آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.رب گوجه و آلو بخارا طبع سرد دارند و گوشت گوسفندی، پیاز و ادویه جات طبعی گرم دارند.
طرز تهیه خورش الو:
1. آلو را از قبل بگذارید خیس بخورد.گوشت و پیاز را در روغن کمی تفت دهید و مقداری آب رویش بریزید تا بپزد.2. بعد از اینکه گوشت کاملا پخت رب گوجه و نمک و فلفل و ادویه را هم بریزید و آلوها را نیز اضافه کنید و بگذارید که کاملا بپزد و جا بیفتد.3. پیاز داغ را روی غذا بریزید بذارید ۵ دقیقه با مواد بجوشد و بعد حرارت رو خاموش کنید. موقع کشیدن غذا روی خورشت کمی پیاز داغ بریزید.