امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص ذرت بلال
طبع ذرت سرد و خشک است و کالری ۱۰۰ گرم ذرت ۸۶ کالری است.
روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن میشوند.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به کاهش چین و چروک کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.
ذرت حاوی مقادیر قابل توجه آهن و فولات است که به بهبود گردش خون
و اکسیژن در بدن کمک کرده و با تقویت فولیکو ها باعث افزایش رشد موی سر می شود.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده
و خطر ابتلا به بیماری ها و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهد.
ذرت زرد حاوی مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی، به ویژه لوتئین و زاکسانتین است
که به سلامت چشم ها کمک کرده و خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهند.
مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک می کند، باعث پاک سازی معده شده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
فیبر موجود در ذرت به افزایش حرکات روده ها و همچنین سم زدایی و پاک سازی آن ها کمک کرده
و برای پیشگیری و درمان یبوست و سرطان روده بزرگ مفید می باشد.
ذرت حاوی مقادیر بالای فیبر و کربوهیدرات های پیچیده است که به کنترل سطح قند خون در بدن کمک کرده
و با جلوگیری از نوسانات قند خون، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهند.
ذرت کالری کمی دارد و مقادیر بالای فیبر موجود در آن به کاهش اشتها کمک کرده
و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.
ذرت یکی از انواع غلات بدون گلوتن بوده و به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی
برای افراد مبتلا به سلیاک و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، شناخته می شود.
مقادیر بالای فولات و آهن موجود در ذرت به افزایش گلبول های قرمز
خون کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان کم خونی یا آنمی می شود.
مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان های موجود در ذرت به کاهش رادیکال های
آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
ذرت حاوی مقادیر بالای کربوهیدرات های پیچیده است
که هضم آن ها بیشتر طول می کشد و انرژی لازم برای بدن و ذهن را تامین می کنند.
مقادیر بالای ترکیبات فنولی موجود در ذرت به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک می کند،
همچنین ویتامین های B موجود در آن به بهبود عملکرد غدد فوق کلیه کمک کرده
و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهند.