آشپزیتعبیر

فرق پودر قند و شکر و تفاوت پودر قند و شکر در چیست / فرق پودر قند و شکر

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فرق پودر قند و شکر

جالب است بدانید که اگر شکر را با ۳ الی ۵ درصد نشاسته ذرت مخلوط، سپس آسیاب و، الک کنید، خروجی نهایی، پودر قند خواهد بود.

شکر و پودر قند هر دو جزء مهم و اساسی، شیرینی پزی هستند. ولی تفاوت هایی دارند که موارد استفاده آن ها را در بعضی از موقعیت، ها جدا کرده است.

در ادامه به مهمترین تفاوت های پودر قند و شکر می پردازیم.

پودر قند به خاطر سایز کوچک ذراتش، خیلی راحت با روغن یا آب در هر دمایی ترکیب می، شود.

پودر قند در تهیه خمیر فوندانت استفاده می شود. ذرات پودر قند اندازه خیلی کوچکتری، نسبت به ذرات شکر دارند.

توصیه می شود که برای پخت شیرینی و کیک، قبل از استفاده، از پودر قند، آن را به خوبی الک کنید تا نتیجه باکیفیت تری تحویل بگیرید.

پودر قند نسبت به، شکر، بسیار راحت تر در آب حل می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا