طرز تهیه کیک شکلاتی با توت جنگلیکیک شکلاتی دسری خوشمزه و محبوب است که اگر با توت جنگلی ترکیب شود بسیار خوش طعم تر نیز می شود. طرز تهیه این دسر را در بخش آشپزی هم نگاران مشاهده می کنید.
مواد لازم کیک شکلاتی و توت جنگلی
کره (نرم شده) 115 گرمشکر قهوهای 115 گرمتخممرغ 2 عددخامه صبحانه 150 گرمآرد 150 گرمبیکینگپودر 1 قاشق چایخوریپودر کاکائو 50 گرمشکلات سیاه 150 گرمخامه صبحانه 120 گرم
دستور تهیه کیک شکلاتی با توت جنگلی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میانتهی را به گنجایش 5پیمانه چرب نمائید. کره و شکر قهوهای را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم مانند شود.آنگاه تخممرغها را یکی یکی بیفزائید و خامه را اضافه کنید. سپس آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنید و آن را به مایه فراهم کرده بیفزائید.مایه حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-54 دقیقه، در فر بپزید. حالا کیک را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود. بعد کرم گاناش را روی کیک بریزید. اکنون کیک را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با انگور جنگلی یا میوه دلخواهتان بیارائید.
روش تهیه کرم گاناش
شکلات، و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آبجوش قرار دهید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.یادآوری: میتوانید کرم گاناش را با شکلات سفید نیز تهیه کنید. در این صورت از 2قاشق سوپخوری کره نیز در کرم گاناش استفاده کنید. همچنین میزان شکلات سفید را تا 250 گرم افزایش دهید.مطلب مشابه: طرز تهیه کیک کنجدی؛ فوت و فن های مهم پخت کیک کنجدی