همیشه تاریخ انقضا را روی بستهبندی مواد غذایی بررسی کنید و در صورت وجود، از آن پیروی کنید.
همچنین، به یاد داشته باشید که
غذاهای پخته شده: به طور کلی، غذاهای پخته شده را باید در عرض ۳ تا ۴ روز در یخچال و ۲ تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد.
باقیمانده غذا: همیشه باقیمانده غذا را بعد از غذا خوردن در ظرفهای دربسته و کمحجم در یخچال قرار دهید.
میوهها و سبزیجات: اکثر میوهها و سبزیجات را باید در یخچال و در کشوی مخصوص میوه و سبزیجات نگهداری کرد.
گوشت و مرغ خام: گوشت و مرغ خام را باید در سردترین قسمت یخچال و در بستهبندیهای دربسته نگهداری کرد.
ماهی و غذاهای دریایی: ماهی و غذاهای دریایی را باید در سردترین قسمت یخچال و در بستهبندیهای دربسته نگهداری کرد و در عرض ۱ تا ۲ روز مصرف کرد.
تخم مرغ: تخم مرغ را باید در یخچال و در کارتن مخصوص آن نگهداری کرد.