گوناگون

طرز تهیه مربای انجیر/ فوت و فن تهیه مربای انجیر

انجیر دارای فواید بسیاری است. هضم آسانی دارد و برای افرادی که مشکل یبوست و هضم غذا دارند استفاده می شود. مربای انجیر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین مرباهاست که قصد داریم در این مطلب از سایت هم نگاران بدان بپردازیم.

مربای انجیر

مواد موردنیاز:

انجیر (1 کیلو)آبلیمو (1 قاشق غذاخوری)گلاب (1 قاشق غذاخوری)شکر (750 گرم)آب (2 لیوان)

 

موارد بیشتر: طرز تهیه کباب لوله ای ـ طرز تهیه دسر خامه و قهوه

 

طرز تهیه مربای انجیر

ابتدا انجیرهایتان را به خوبی بشویید. سپس آنها را آبکشی کنید.

نکته: برای تهیه مربای انجیر هر چقدر که انجیرهایتان کوچک تر باشد بهتر است.

در یک قابلمه مناسب آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت گاز بگذارید تا به دمای جوش برسد.

حالا که شربت مربایتان آماده شد، انجیرها را به آن ا ضافه کنید و اجازه دهید تا نیم ساعت روی حرارت ملایم گاز بپزد.

پس از نیم ساعت آبلیمو و گلاب را به آن اضافه کرده و 5 دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند تا مواد به خوبی مخلوط شود سپس شعله گاز را خاموش کرده و اجازه دهید تا مربایتان به دمای محیط برسد.

پس از آنکه خنک شد به همین سادگی مربای شما آماده است و حالا می توانید در شیشه درب دار موردنظرتان بریزید و برای نگهداری حتماً آن را در یخچال قرار دهید.

نکته: وجود آبلیمو در مربا به این دلیل است که از شکرک زدن مربا جلوگیری شود.

 

 

همچنین بخوانید: طرز تهیه مربای زرشک ـ طرز تهیه مربای سیب ـ طرز تهیه مربای به

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا