کلیپ

طرز تهیه شله زرد برای مجالس به صورت تصویری

آموزش تصویر تهیه شله زرد خوشمزه

شله زرد یکی از پیش غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که بیشتر در ماه رمضان و ماه محرم و صفر به عنوان نذری استفاده می کنند. شله زرد بسیار مقوی و خوش طعم است و ترکیباتش متشکل است از: برنج ـ شکر ـ زعفران ـ هل ـ آب سرد ـ گلاب ـ کره ـ خلال بادام و دارچین. که البته از دارچین برای تزئین روی آن استفاده می کنند که این بستگی به سلیقه افراد دارد. پخت آن بسیار راحت و آسان است فقط رعایت نکاتی در طرز تهیه آن به خوشمزه تر شدنش کمک خواهد کرد.

امیدواریم پس از پخت شله زرد، از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا