پیش غذا

طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون

سالاد قارچ و ژامبون یکی از سالادهای مقوی و پر انرژی می باشد که می توانید به عنوان پیش غذا آن را سرو نمایید. در ادامه طرز تهیه سالاد قارچ و ژامبون خوشمزه را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید.

سالاد قارچ و ژامبون

مواد موردنیاز:

قارچ (400 گرم)ژامبون (بدون چربی 300 گرم)خامه (4 قاشق غذاخوری)برگ کاهو (چند عدد)آبلیمو (2 قاشق چایخوری)سرکه (1 قاشق غذاخوری)سس مایونز (2 قاشق غذاخوری)نمک و شکر (به مقدار لازم)فلفل (به مقدار لازم)

طرز تهیه:

قارچ ها را به خوبی با آب ولرم شسته تا خوب تمیز شود و سپس به تکه های ریز تقسیم کنید. پس از آن قارچ ها را در یک صافی قرار می دهیم تا خوب آب آن کشیده شود و کاملاً خشک شوند.قارچ ها را در ظرف موردنظر ریخته و آبلیمو را به آن اضافه کرده سپس مخلوط می کنیم.ژامبون ها را به صورت چهارگوش تکه کرده و به مخلوط قارچ و آبلیمو اضافه می کنیم.در انتهای کار سس مایونز را با خامه، سرکه و مقدار کمی نمک و شکر به خوبی مخلوط کرده سپس سس را به مخلوط قارچ و ژامبون اضافه کرده و ترکیب می کنیم.برگ های کاهو را که به خوبی شسته ایم و خشک کرده ایم در کف بشقاب می چینیم.سالاد قارچ را روی برگهای کاهو پخش کرده و فلفل را در آخر کار روی آنها می پاشیم.

نکته: بسته به ذائقه خودتان می توانید از ذرت نیز استفاده کنید.

سالاد آماده سرو کردن می باشد. “نوش جان”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا