غذاهای ایرانی

طرز تهیه دلمه مرغ غذایی خوشمزه به صورت مرحله به مرحله و راحت

آموزش طرز تهیه دلمه مرغ خوشمزه

دلمه مرغ به همراه سبزیجات و پنیر پیتزا دارای طعم منحصربفردی است. در این مطلب آشپزی هم نگاران طرز تهیه این غذا را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم دلمه مرغ:

ران مرغ ۴ عددکنسرو ذرت نخود فرنگی و هویج باهم  ۱ پیمانهروغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوریآبلیمو و(آب یک عدد لیموی تازه)  ۲ قاشق سوپ خوریفلفل دلمه ای خردشده ۱/۲ پیمانهپیاز  ۲ عددجعفری خردشده ۳-۴ قاشق سوپ خوریپیازچه خردشده  ۲ ساقهپنیر پیتزا (در صورت تمایل)  ۲ قاشق سوپ خوریادویه نمک،فلفل،پودرسیر وآویشن  به مقدار لازملیمو تازه ۱ عدد

دستور تهیه دلمه مرغ

1- ابتدا بايد مراحل آماده‌سازي را انجام دهيد؛ به اين ترتيب كه هر ران مرغ را بدون آنكه پوستش را بكنيد بشوييد و بعد از آنكه به طور كامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بيرون آوريد. يك عدد پياز را هم پوست كنده و خرد كنيد.

2-سپس در ظرف درداري دو قاشق سوپخوری روغن زيتون، آبليمو، نمك و فلفل و پياز خرد شده را بريزيد و با دست يا قلم موي مخصوص آشپزي داخل ران‌ها را به اين مخلوط آغشته كنيد حالا در ظرف را بگذاريد و سه تا چهار ساعت آن را در يخچال قرار دهيد تا مرغ مزه‌دار شود. پياز ديگر را هم ريز خرد كرده و كنار بگذاريد.

3-تابه‌اي آماده كنيد و دو قاشق سو‌پخوري روغن در آن بريزيد و اول پياز خرد شده و سپس بقيه مواد خرد شده را همراه با نمك ، ادویه ،پودر سیر، آویشن و فلفل در آن كمي تفت دهيد. اين مواد داخل دلمه مرغ است.

4-حالا با قاشق مواد را داخل هر كدام از ران‌ها بريزيد و ران‌ها را عين بقچه پيچيده و به حالت برگردان داخل تابه بچينيد. در آخر مايه‌اي را كه مرغ‌ها را در آن خوابانده بوديد، روي مرغ‌هاي داخل تابه بريزيد. در تابه را بگذاريد و مدت يك ساعت تا يك ساعت و نيم حرارت دهيد. بعد از پایان زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.

مطلب مشابه: طرز تهیه کوفته مرغ + 3 روش تهیه کوفته مرغ سرخ شده و با برنج و با پنیر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا