در این بخش طرز تهیه چند دسر پاناکوتا با طعم های مختلف از جمله وانیلی، زعفرانی، شکلاتی، موزی، بستنی و … را ارائه کرده ایم.
طرز تهیه دسر پاناکوتا با دستورهای مختلف
از جمله دسرهای خوشمزه که به عنوان میان وعده استفاده می شود پاناکوتا است که در جشن ها و میهمانی ها می توانید از آن از میهمانان پذیرایی کنید. این دسر خوشمزه در طعم های متنوع با ترکیبات مختلفی تهیه می شود که شما می توانید در اینجا با روش تهیه هر کدام آشنا شوید.
فهرست موضوعات این مطلب
طرز تهیه دسر پاناکوتا با دستورهای مختلفپاناکوتا زعفرانیپاناکوتا موزیپاناکوتا وانیلیپاناکوتای انارپاناکوتا شکلاتیپاناکوتا بستنیپاناکوتا انبه
پاناکوتا زعفرانی
پاناکوتا زعفرانی دسری خوشمزه است که مواد لازم آن عباتند از:
یک و نیم لیوان شیرنصف پیمانه شکردو قاشق سوپ خوری پودر ژلاتینبه میزان دلخواه زعفرانیک بسته خامه
ابتدا شیر و خامه را ترکیب نموده و هم می زنیم و بعد شکر، ژلاتین، خامه و شیر را به آن می افزاییم و همچنان هم می زنیم تا یکدست شود. سپس مواد را زیر شعله گاز قرار داده تا خامه بپزد. زعفران دم شده را به مواد افزوده و چنان هم بزنید تا حباب شکل بگیرد. وقتی مواد غلیظ شد حرارت را خاموش می کنیم. بگذارید پاناکوتا آماده شده ۱۲ ساعت در یخچال بماند.
پاناکوتا موزی
مواد لازم جهت تهیه پاناکوتا موزی شامل موارد زیر است.
یک عدد موزیک پیمانه شیر· ۱/۳ پیمانه شکریک پیمانه خامهیک قاشق غذاخوری پودر ژلاتیندو قاشق غذاخوری آب جوش
جهت تهیه پاناکوتا موزی خامه را در ظرفی ریخته و شیر را با آن مخلوط کنید و بر روی شعله ملایم قرار دهید. موز خرد شده را به مواد بیفزایید و هم بزنید. بعد از اینکه شیر به جوش آمد شکر را اضافه کنید. بعد از اینکه شکر خوب حل شد زیر شعله را خاموش کنید. دو قاشق آب جوش و پودر ژلاتین را در ظرفی ریخته و خوب هم بزنید. بعد از حل شدن این پودر، آن را به مواد قبلی اضافه کنید. مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و شش ساعت در یخچال بگذارید.
پاناکوتا وانیلی
برای درست کردن پاناکوتا وانیلی باید مواد لازمه را تهیه کنید:
نصف لیوان شکریک لیوان شیر غلیظ شدهدو قاشق چایخوری عصاره وانیلیک قاشق غذاخوری پودر ژلاتینیک قاشق غذاخوری آب سرد
جهت درست کردن آن ابتدا شیر و شکر را داخل شیر جوش ریخته و آن را حرارت دهید و طی حرارت دادن خوب هم بزنید تا شکر حل شود. بعد زیر شعله را خاموش کرده و عصاره وانیل را به آن بیفزایید. سپس کف هشت عدد قالب فرنی را چرب کنید و پودر ژلاتین را ۱۰ دقیقه در آب بخیسانید. مخلوط را به ژلاتین افزوده و آن را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و آنها را داخل قالب ها بریزید. این مواد را چهار ساعت داخل یخچال بگذارید.
پاناکوتای انار
جهت تهیه پاناکوتای انار مواد لازمه را آماده کنید.
یک لیوان شیردو بسته ژله اناریک لیوان دانه اناردو لیوان آب جوش· ۴۰۰ گرم خامه صبحانهیک قاشق غذاخوری شکریک قاشق چایخوری وانیل
جهت تهیه پاناکوتا انار ابتدا ژله انار را در آب جوش بریزید و آن را بر روی بخار کتری بگذارید تا خوب حل شود. داخل ظرفی شیر را ریخته و آن را حرارت بدهید و سپس وانیل، پودر ژلاتین و شکر را با آن ترکیب کنید. در ظرفی پیرکس خامه و عسل را بریزید و آن را بر روی بخار آب داغ کتری قرار داده و هم بزنید. بعد از اینکه به دمای جوش رسید شکر، ژلاتین و شیر ترکیب شده را با آن مخلوط کنید و آنها را از حرارت جدا کنید.
لیوان های آماده شده را به شکل کج در ظرفی قرار داده و مواد را تا نصفه داخل آن ها بریزید. چند ساعتی در یخچال بگذارید تا سفت شوند. بعد از اینکه آنها را از یخچال خارج کردید دانه های انار را داخلشان بریزید. سپس درون ژله دو لیوان آب سرد ریخته و بعد از هم زدن آن را داخل یخچال بگذارید. بعد از اینکه سفت شد از یخچال خارج کنید و دانه های انار را بر روی آن بریزید.
پاناکوتا شکلاتی
مواد لازم جهت تهیه پاناکوتا شکلاتی عبارتند از:
۲۰۰ گرم خامه فرم گرفته یا خامه صبحانه· ۵/۲ پیمانه شیر· ۱/۴ قاشق غذاخوری وانیل· ۱/۳ پیمانه شکر· ۵/۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین· ۱۰۰ گرم شکلات تلخ
جهت درست کردن این دسر در ظرفی نصف پیمانه شیر را با پودر ژلاتین ریخته و خوب هم بزنید. بعد از پنج دقیقه آن را بر روی بخار کتری بگذارید تا خوب حل شوند. سپس دو پیمانه شیر را با شکر و خامه ترکیب نموده و با شعله ملایم حرارت دهید تا شکر حل شود. بعد شکلات تلخ رنده شده را با آن مخلوط نموده و شعله را خاموش کنید. در مرحله بعد پودر ژلاتین و وانیل را بیفزایید و خوب هم بزنید. این مواد را داخل قالب ریخته و در یخچال نگه دارید تا خوب سفت شوند.
پاناکوتا بستنی
مواد لازم در تهیه پاناکوتا بستنی را در ابتدا تهیه کنید.
یک بسته پودر ژلهیک عدد بستنی وانیلییک لیوان آب جوشیک بسته خامه صبحانهشش قاشق غذاخوری شکریک لیوان شیریک قاشق غذاخوری پودر ژلاتینیک قاشق چایخوری وانیل
جهت تهیه پاناکوتا بستنی ابتدا شیر سرد را داخل ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را با آن مخلوط کنید آن را بر روی بخار کتری بگذارید تا پودر به خوبی حل شود. در ظرفی دیگر خامه، وانیل و شکر را مخلوط نموده و حرارت دهید تا شکر حل شود. توجه کنید خامه نجوشد. سپس پودر ژلاتین و شیر را به این مواد افزوده و آن را داخل قالب ریخته و در یخچال بگذارید تا سفت شود. پودر ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط نموده و بعد از حل شدن پودر، بستنی وانیلی را به آن بیفزایید. پاناکوتای بسته شده را از یخچال خارج کنید و مخلوط ژله بستنی را بر روی آن بریزید و دوباره آن را داخل یخچال بگذارید تا سفت شود. این دسر بعد از اینکه سفت شد آماده سرو می باشد.
پاناکوتا انبه
جهت تهیه پاناکوتا انبه مواد لازمه را آماده کنید.
یک عدد انبهیک بسته ژله انبهنصف لیوان شیرسه قاشق غذاخوری شکر
جهت درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا با ۵/۱ لیوان آب جوش ژله را ترکیب نموده و بعد از حل شدن آن را در جای خنک بگذارید تا سرد شود. بعد از گرفتن پوست انبه، آن را خرد کنید و با شیر و شکر ترکیب نموده و میکس کنید. بعد از اینکه ژله خنک شد مواد میکس شده را به آن افزوده و مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و تا سه ساعت آن را داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
سخن پایانی
جهت آماده کردن دسر پاناکوتا اکثرا از ژلاتین، خامه و شیر استفاده می شود و مواد اصلی آن ژلاتین می باشد. ژلاتین نیز به مقداری استفاده می شود تا خامه و شیر سفت شود. در صورت استفاده بیش از حد از ژلاتین دسر حالت لاستیکی به خود می گیرد. جهت درست کردن پاناکوتا وقتی که خامه را بر روی حرارت قرار می دهید دقت کنید که نجوشد. این ژله را می توانید داخل قالب یا هر ظرف دیگری درست کنید.