امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص بادام زمینی و مضرات
بادام شیرین از نظر طب قدیم ایران کمی گرم و تر است .
بادام ملین است.
بادام سینه را نرم می کند .
بادام برای درمان زخم روده ها و مثانه و اسهال مفید است .
بادام بو داده مقوی معده و قابض است .
بادام را آسیاب کرده و با عسل مخلوط کنید برای درد کبد و سرفه مفید است .
حاوی مقداری قند صمغ کلسیم فسفر آهن و سایر مواد معدنی و سفیده ای می باشد .
در نتیجه نرم کننده گلو ، مقوی مغز و سلسله اعصاب است.
بادام مسکن سوزش و دردهای مجاری ادرار است.
مقوی معده و سینه و پاک کننده روده است.
برای بینایی مفید است.
ویتامین E در پوست بادام وجود دارد. این ویتامین، یکی از انواع آنتی اکسیدان ها می باشد
که در پیشگیری از ابتلا به بسیاری از امراض از قبیل سرطان، بیماری قلبی، فراموشی، آلزایمر، خوب عمل نکردن سیستم ایمنی،
آب مرواریدچشم(کاتاراکت)، ضعیف شدن ماهیچه ها، مشکلات پروستات و تخریب سلول ها و DNA نقش مهمی دارد.
بادام زمینی موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.
موادی مغذی در بادام زمینی وجود دارد مانند فولیک اسید، اسید فیتیک، فیتواسترولز، که تاثیراتی ضد سرطان دارند.
بادام زمینی نشان داده است که بادام زمینی به دلیل داشتن نیاسین از مبتلاء شدن افراد به بیماری آلزایمر(فراموشی) جلوگیری می نماید.
محققان شیکاگویی بر روی تغذیه ۳۰۰۰ نفر در رده سنی ۶۵ سال به بالا تحقیق کردند.
بادام زمینی برای تقویت ریه و طحال مفید است و کلسترول خوب خون را بالا می برد.
این آجیل پرخاصیت درد معده را از بین می برد و به عنوان نرم کننده سینه استفاده می شود.
همچنین بادام زمینی سرفه خشک را برطرف می کند.
شیر را در مادران شیر ده زیاد می کند و بسیار مقو ی است.
به هضم غذا کمک می کند و یک ملین عالی است.
به خاطر دارا بودن چربی و کالری زیاد، به افراد چاق توصیه می شود که به میزان کم ار آن بخورند.
بیشتر از ۱ مشت بادام زمینی موجب افزایش وزن می گردد.
روغن بادام زمینی، ملین و رفع کننده یبوست می باشد.
بادام زمینی از نظر خواص، شبیه روغن زیتون می باشد.
بادام زمینی بعضی اوقات می تواند آلوده به گونه ای از قالب (آﺳﭙﺮژﻳﻠﻮس ﻓﻼووس) باشد که آفلاتوکسین تولید می کند.
علائم اصلی مسمومیت با آفلاتوکسین شامل از بین رفتن اشتها و تغییر رنگ زرد چشم ها (یرقان) است که از علائم بارز مشکلات کبدی است.
مسمومیت جدی با آفلاتوکسین می تواند منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود.
از مضرات بادام زمینی این است که مصرف بادام در دوران بارداری، ممکن است
باعث شود نوزادان پس از تولد بیشتر از سایر نوزدان به حساسیت و آلرژی مبتلا شوند.
پوست بادام زمینی ممکن است باعث بروز تاول، کهیر، سوزش و خارش پوست شود.
این علائم به این علت ممکن است بروز کنند که مصرف بیش از حد بادام زمینی می تواند باعث ایجاد کبد چرب گردد.
بادام زمینی با اینکه غذای بسیار مقوی و خوبی است بعلت اینکه دارای روغن های
اشباع شده می باشد کلسترول خون را بالا برده و باعث تصلب شرائین می شود.
بادام زمینی یکی از مواد غذایی گواتروژن محسوب می شود و می تواند باعث اختلال در عملکرد تیروئید و تشدید گواتر شود.
بادام زمینی کهنه احتمال حساسیت بیشتری ایجاد می کند.
مصرف بیش از حد بادام زمینی به دلیل سدیم بالا باعث مشکلات کلیوی می شود.
بادام زمینی یکی از معروفترین آلرژنهای خوراکیاست که میتواند مقدار زیادی هیستامین در بدن تولید کند.
حتی اگر به بادام زمینی حساسیت ندارید و معمولاً آن را مصرف میکنید، در روزهای سرماخوردگیتان این کار را نکنید
زیرا التهاب را در بدنتان افزایش داده و گرفتگی بینی ایجاد میکند.
مصرف بیش از حد بادام زمنی برای مردان مضر است و قدرت جنسی آنها مختل می کند.
آشنایی با دیگر خواص بادام زمینی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بادام زمینی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با بادام زمینی
بادام زمینی دارای نام های مختلف می باشد که می توان به پسته شامی ، بادام کوهی و پسته زمینی اشاره کرد.
بوته ی این میوه از تیره ی باقلاییان می باشد.
اصالت این گیاه مربوط به آمریکای جنوبی بوده و از این منطقه به مناطق دیگر انتقال داده است.
نام علمی این گیاه Arachis hypogea است که با نامهای پستهشامی، بادام خاکی یا بادام کوهی نیز شناخته میشود.
بادام زمینی را باید از گیاهان دولپهای دانست که در گروه حبوبات قرار میگیرد.
مردم ایالاتمتحده در اغلب مواقع بادام زمینی را بهصورت سرخشده و شور مصرف میکنند یا از کرهی آن در طبخ غذا استفاده میکنند.
آنها به مصرف آن بهصورت خام علاقهای ندارند. از بادام زمینی محصولات دیگری نیز تولید میشود که شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین بادام زمینی است.
محصولات تولیدشده از بادام زمینی در انواع غذاها، دسرها، کیکها، قنادیها، اسنکها و سسها استفاده میشود.
خواص بادام زمینی برای کاهش چربی خون
اسیدهای چرب موجود در بادام زمینی باعث کاهش چربی خون می شود. پلی فنول های موجود در بادام زمینی
از ابتلا به بیماری های مختلف مانند بیماری های قلبی و سکته قلبی جلوگیری می کند.
اسید های چرب نوع غیر اشباع و به ویژه اسید اولئیک موجود در بادام زمینی سبب می شود تا چربی خون بالا کاهش پیدا کرده و درمان شود.
بادام زمینی برای افزایش وزن و چاقی
اگر به دنبال یک راه مناسب برای چاقی و افزایش وزن هستید ما به شما پیشنهاد می کنیم که هفته ای دو بار بادام زمینی یا کره بادام زمینی میل کنید.
بادام زمینی یکی از منابع بسیار غنی از فیبر است که موجب کاهش ریسک ابتلا به اضافهوزن و چاقی در افراد میشود.
خواص بادام زمینی برای بهبود سنگ صفرا
شما در طول هفته می توانید ۳۰ گرم بادام زمینی میل کنید که این کار باعث می شود تا بیماری های کیسه صفرا بهبود پیدا کند.
بادام زمینی برای جلوگیری از بیماری های مختلف مفید است.
خواص بادام زمینی برای قوای جنسی مردان
بادام زمینی یک منبع عالی از ال آرژنین می باشد که باعث درمان اختلالات نعوظ درمان می شود.
بادام زمینی برای تقویت عملکرد جنسی مردان موثر است.
بادام زمینی برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
مصرف بادام زمینی برای کاهش ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان موثر است.
دو قاشق کره بادام زمینی را در هفته میل کنید تا خطر سرطان روده بزرگ کاهش پیدا کند.
یکی از بهترین خاصیت بادام زمینی برای زنان جلوگیری از سرطان روده بزرگ می باشد.
خواص بادام زمینی برای پیشگیری از سرطان معده
در بادام زمینی آنتی اکسیدان های مختلف نظیر پلی فنول وجود دارد که باعث کاهش سرطان معده می شود.
اسید پی کوماریک باعث کاهش تولید نیتروس آمین سرطان زا در بدن می شود و همین امر برای جلوگیری از سرطان معده موثر است.
خواص بادام زمینی برای چاقی صورت
آجیل بهترین ماده برای چاق کردن صورت میباشد به این شرط که از نوع خام و بدون نمک باشد.
بادام کوهی، بادام زمینی، پسته، بادام هندی و انواع حبوبات دارای پروتئین میباشند که باعث چاقی صورت میشوند.
خواص بادام زمینی برای مغز
مقادیر بالای اسید های چرب امگا ۳ موجود در بادام زمینی برای رشد مغز نوزادان و کودکان مفید می باشد.
این آجیل خوشمزه موجب گشاد شدن رگ های بدن و تسهیل جریان خون می شود و از لخته شدن خون و سکته مغزی جلوگیری می کند.
خواص بادام زمینی در پریودی
غذاهای غنی از منگنز مانند لوبیا سبز، توفو (پنیر سویا) و بادام زمینی منجر به کاهش خونریزی زنان در هنگام قاعدگی می شوند.
همچنین استفاده از بادام زمینی در دوران قاعدگی باعث کاهش التهاب می شود.
خواص بادام زمینی در افزایش قد
برای بلند شدن قد به ملاتونین نیاز است.
ملاتونین هورمونی است که در غده صنوبری، غده کوچکی در مغز، تولید میشود و به تنظیم چرخه خواب و بیداری در بدن کمک میکند.
ملاتونین باعث میشود تا بهتر بخوابید و بدن بتواند هورمون HGH بیشتری را تولید کند.
مواد غذایی غنی از ملاتونین شامل، گیلاس ترش، بادام زمینی، ذرت، مار چوبه، گوجه فرنگی، انگور، انار،
زیتون، کلم بروکلی، خیار، برنج، جو، جو دوسر، گردو، آفتابگردان و دانه کتان میشود.
برای اثر گذاری بهتر و بهره گیری موثرتر از این ماده غذایی برای رشد قد،
به یاد داشته باشید که این مواد غذایی را در هنگام میان وعدههای غذایی مصرف کنید.
آرژنین یکی از بیست اسید آمینهٔ اصلی یاختههای زنده است که در بدن انسان نوعی اسید آمینه نیمه ضروری به شمار میرود.
آرژنین سبب افزایش هورمون رشد انسانی HGH در بدن و در نتیجه بلندی قد میشود.
تحقیقات اخیر که در این زمینه انجام شده است نشان میدهد، بدن انسان به حدود ۱۵-۲۰ گرم در روز به این نوع اسید آمینه نیاز دارد.
سینه بوقلمون دارای بالاترین مقدار آرژنین است و این میزان در حدود ۱۶ گرم به ازای هر سینه است.
سایر مواد غذایی حاوی آرژینین شامل گوشت قرمز، مرغ، دانه کدو تنبل، سویا و بادام زمینی است.
به منظور پیشگیری از ابتلای به اضافه وزن، فرد مصرف کننده ممکن است نیاز به اضافه کردن غذاهای غنی از آرژنین به رژیم غذایی خود داشته باشد.