آشپزیتعبیر

خواص ذرت بلال و درمان کم خونی و پاک سازی معده با مصرف ذرت بلال

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص ذرت بلال

طبع ذرت سرد و خشک است و کالری ۱۰۰ گرم ذرت ۸۶ کالری است.

روغن کنجد، روغن زیتون، شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن می‌شوند.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به کاهش چین و چروک کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ذرت حاوی مقادیر قابل توجه آهن و فولات است که به بهبود گردش خون

و اکسیژن در بدن کمک کرده و با تقویت فولیکو ها باعث افزایش رشد موی سر می شود.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده

و خطر ابتلا به بیماری ها و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهد.

ذرت زرد حاوی مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان های کاروتنوئیدی، به ویژه لوتئین و زاکسانتین است

که به سلامت چشم ها کمک کرده و خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهند.

مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک می کند، باعث پاک سازی معده شده و به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

فیبر موجود در ذرت به افزایش حرکات روده ها و همچنین سم زدایی و پاک سازی آن ها کمک کرده

و برای پیشگیری و درمان یبوست و سرطان روده بزرگ مفید می باشد.

ذرت حاوی مقادیر بالای فیبر و کربوهیدرات های پیچیده است که به کنترل سطح قند خون در بدن کمک کرده

و با جلوگیری از نوسانات قند خون، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می دهند.

ذرت کالری کمی دارد و مقادیر بالای فیبر موجود در آن به کاهش اشتها کمک کرده

و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

ذرت یکی از انواع غلات بدون گلوتن بوده و به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی

برای افراد مبتلا به سلیاک و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، شناخته می شود.

مقادیر بالای فولات و آهن موجود در ذرت به افزایش گلبول های قرمز

خون کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان کم خونی یا آنمی می شود.

مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان های موجود در ذرت به کاهش رادیکال های

آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

ذرت حاوی مقادیر بالای کربوهیدرات های پیچیده است

که هضم آن ها بیشتر طول می کشد و انرژی لازم برای بدن و ذهن را تامین می کنند.

مقادیر بالای ترکیبات فنولی موجود در ذرت به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک می کند،

همچنین ویتامین های B موجود در آن به بهبود عملکرد غدد فوق کلیه کمک کرده

و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش می دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا