غذاهای ایرانی

طرز تهیه دلمه سیب زمینی/ دلمه سیب زمینی با گوشت و پنیر

در این مطلب سعی داریم تا طرز تهیه دلمه سیب زمینی بسیار خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم. دلمه سیب زمینی متشکل از گوشت چرخ کرده و پنیر می باشد که سهم زیادی در خوشمزگی دلمه سیب زمینی دارند.

طرز تهیه دلمه سیب زمینی

مواد موردنیاز:

سیب زمینی (4 عدد متوسط)پیاز خرد شده (1 عدد)گوشت چرخ کرده (400 گرم)فلفل دلمه ای سبز خرد شده (1 عدد)زعفران حل شده در آب جوش (2 قاشق سوپخوری)جعفری خرد شده (50 گرم)تخم مرغ (3 عدد)پنیر فیلافیلا رنده شده (100 گرم)پنیر پارمسان رنده شده (100 گرم)نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز (به مقدار لازم)رب گوجه فرنگی (3 قاشق سوپخوری)پودر سوخاری (100 گرم)روغن مایع (به مقدار کافی)آب (یک دوم پیمانه)مطلب مشابه: طرز تهیه دلمه کلم برگ؛ خوشمزه ترین دلمه کلم برگ با فنون خاصطرز تهیه:ابتدا سیب زمینی ها را بعد از اینکه تمیز کردید با درون ظرفی که حاوی آب و نمک می باشد به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا به خوبی آب پز شود. مراقب باشید که له نشوند.بعد از اینکه آب پز شدند آب آن را خالی کرده و اجازه دهید تا سرد شوند. سپس پوستشان را بگیرید و رنده های ریز کنید.وقتش رسیده که یک عدد از تخم مرغ ها و نصف زعفران، نمک، فلفل سیاه و قرمز را به سیب زمینی های رنده شده اضافه کنید و خوب آنها را مخوط کرده تا به خورد سیب زمینی روند.پیازی را که از قبل خرد کرده اید در یک ماهیتابه با کمی روغن تفت داده تا بپزند. حالا گوشت چرخ کرده گوساله را به آن اضافه کرده و تا حدی که آب گوشت گرفته شود تفت دهید.رب گوجه فرنگی را مستقیماً روی گوشتتان نریزید بلکه در یک ماهیتابه جدا با کمی روغن تفت دهید تا کمی رنگش مایل به تیرگی رود بعد با مقداری فلفل سیاه، نمک و زعفران که باقی مانده است به گوشت اضافه کرده و خوب تفت دهید تا به خورد گوشت روند.کمی آب روی مواد بریزید و در ظرف را روی آن قرار داده، با حرارت ملایم اجازه دهید تا گوشت بپزد.وقتی که گوشت پخته شد فلفل دلمه ای را به همراه جعفری خرد شده به گوشت اضافه کرده و تفت دهید. دو دقیقه زمان برای تفت دادن کافیست.مواد را از روی حرارت بردارید و پنیر فیلافیلا را به آن اضافه کنید.کف دستتان را با مقداری روغن چرب کنید و از سیب زمینی های رنده شده به اندازه یک نارنگی بردارید بعد روی کف دستتان پهن کرده و داخل آن را مایه گوشت بریزید و به شکل دایره درآورید سپس در پنیر پارمسان بغلطانید.در ظرف دیگری تخم مرغ هایی که باقی مانده بودند را بشکنید و با چنگال خوب بهم بزنید. دلمه ها را در آن آغشته کرده و سپس در پودر سوخاری بغلطانید.زمانی که تمام سیب زمینی و موادها را آماده کردید در یک قابلمه دلمه ها را قرار دهید و روغن را تا جایی که رویش را بپوشاند بریزید و سرخ کنید. (می توانید از سرخ کن استفاده کنید).پس از آنکه پخته شد دلمه را در صافی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. پس از آن آماده سرو می باشد و می توانید همراه با سبزیجات یا ترشجیات میل نمایید.“نوش جان”همچنین بخوانید:طرز تهیه دلمه کدوطرز تهیه دلمه مرغطرز تهیه جوجه کباب تابه ایطرز تهیه کوکو نخودفرنگیطرز تهیه کشک بادمجان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا