طرز تهیه لواشک گیلاس خانگی خوشمزه با طعم ملس

دوستان عزیز همنگاران، سلام عرض می کنم خدمتتون ما در این پست طرز تهیه لواشک گیلاس خانگی خوشمزه با طعم ملس . با فرارسیدن فصل این میوه خوشمزه برای اینکه در فصل زمستان هم از ان بی بهره نمونید بجز پختن مربای گیلاس و شربت ، یک راه دیگر پختن لواشک گیلاس می باشد.

بیشتر بخوانیم : طرز تهیه شربت گیلاس در خانه

طرز تهیه لواشک با گیلاس در خانه

جهت تهیه لواشک گیلاس خانگی طبق مراحل زیر عمل نمایید :

  • برای تهیه لواشک گیلاس ابتدا باید گیلاس‌ها را بخوبی بشویید و هسته آن‌ها را جدا نمایید.
  • سپس گیلاس ها را با مقدار کمی آب داخل قابلمه بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
  • پس از پختن گیلاس‌ها ، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
  • یک سبد آبکش روی یک کاسه یا قابلمه قرار دهید و گیلاس‌ها را داخل صافی ریخته، فشار دهید تا عصاره آن‌ها به ظرف زیرین منتقل شود.
  • برای پهن کردن لواشک گیلاس باید از پلاستیک کاملا تمیز استفاده نمایید. سپس نایلون یا سلفون کف سینی پهن کرده و مایه لواشک گیلاس را به صورت یک‌نواخت داخل آن بریزید.
  • سینی را جلوی آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.

** پس از دو روز لواشک شما آماده است، به همین سادگی **

آرزو افشار ونگینی ۰ ۰
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی